Vårt erbjudande

Ett komplett sammansatt team för en totalentreprenad eller en målare för renovering av ytskikt? Oavsett storlek på ditt projekt så hjälper vi dig - med kompetens och engagemang in i minsta detalj.

WH Bygg

WH Byggs erbjudande omfattar hela bygg- och servicekedjan. Verksamhet är indelad i tre olika områden; Nyproduktion, ROT och byggservice. Oavsett om ert projekt handlar om en total- eller delentreprenad kan ni vara säkra på att vår erfarenhet och vårt engagemang kommer att lysa igenom varje arbetsmoment.

WH Elektriska

WH Elektriska tillhandahåller ett komplett erbjudande inom elinstallationer. Vi utför allt ifrån kompletta installationer i nyproduktion till modernisering av äldre installationer och system. Service och rådgivning är något vi dagligen hjälper våra kunder med.

WH Ytskikt Golv

WH Ytskikt Golv är specialister på alltifrån renovering av äldre golvbeklädnad till rådgivning och montering av nya golvskikt. Vi är ett sammansatt team där kompetens och laganda kännetecknar oss.

WH Bolagen erbjuder mer än 100 medarbetare över 5 discipliner för både total- och delentreprenader i Göteborg med omnejd.

WH Ytskikt Måleri

WH Ytskikt Måleri är din totalentreprenör inom måleri. Vi utför måleriuppdrag i allt från nyproduktion till lokalanpassningar i kommersiella fastigheter och BRF:er. Traditionellt måleri, tapetsering, sprutmålning och brandskyddsmålning är exempel på våra dagliga uppdrag.

WH Rör

WH Rör har ett komplett erbjudande inom VVS. Våra dagliga projekt omfattar nyproduktion, lokalanpassningar och renovering av befintliga installationer. För kommersiella fastighetsägare och BRF:er.