Vårt erbjudande

WH Elektriska tillhandahåller ett komplett erbjudande inom elinstallationer. Vi utför allt ifrån installationer i nyproduktion till modernisering av äldre installationer och system. Service och rådgivning är något vi dagligen hjälper våra kunder med.

Ny- & ombyggnation

Vi samarbetar med allt från marknadsledande byggföretag, i byggprojekt, till fastighetsägare som är i behov av att renovera eller bygga om sina fastigheter. Nyproduktion och lokalanpassningar är vanliga exempel på våra entreprenader.

Service

Vår serviceavdelning tar hand om mindre uppdrag av mer akut karaktär. Det är också här som våra serviceavtal hamnar. Vi utför regelbunden service av elinstallationer för våra kunder, där vi går igenom anläggningen utefter kundens önskemål

Rådgivning / projektering

Det är inte ovanligt med många frågor runt el och installationer. Därför hjälper vi ofta våra kunder med alltifrån rådgivning till projektering. Tidigt eller sent i processen spelar ingen roll. Vi hjälper till med allt från ljusberäkningar och konsultation vid programmering till projektering av kontorsanpassningar.

Allt ifrån kompletta installationer i nyproduktion till modernisering av äldre installationer och system

Elbilsladdare

Oavsett om det gäller installation av enstaka laddboxar, eller laddstolpar, så är vi lika bekväma med att installera komplexa totallösningar. Vi erbjuder en totalentreprenad vad gäller allt inom elbilsladdning.

WH Elektriska är en del av WH Bolagen-koncernen