Vårt erbjudande

Behöver du renovera 4000 kvm ytskikt eller endast bättringsmåla entrén i ert kontor? Oavsett vad så hjälper vi på WH Ytskikt Måleri gärna till.

Ny- & ombyggnation

WH Ytskikt Måleri är en totalentreprenör inom måleri som utför allt från nyproduktion till lokalanpassningar i kommersiella fastigheter och BRF:er. Traditionellt måleri, tapetsering, sprutmålning och brandskyddsmålning är exempel på våra dagliga uppdrag.

Service

Vi utför löpande underhåll och akuta ärenden för våra kunder med serviceavtal. Vårt sammansvetsade serviceteam med många års erfarenhet inom just service besitter hög social kompetens vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Kvalité

Vi vårdar och utbildar vår personal kontinuerligt för att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga kvalité i våra projekt. Att vi är anslutna till "Måleriföretagen" www.maleriforetagen.se samt måleribranschens våtrumskontroll www.vatrumsmalning.se och ID 06 är en självklarhet för oss. WH Ytskikt Måleri är tillsammans med WH Bolagen också ISO Certifierade i 9001-14001-45001.

Miljö

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet mot att minska vår klimatpåverkan. På WH Ytskikt Måleri använder vi enbart Svanen-märkta produkter och vi erbjuder dessutom återbruk av färg. Till oss anmäler man sitt intresse om gratis, överbliven färg.

WH Ytskikt Måleri är en del av WH Bolagen-koncernen